HESEC Zonnepanelen

Onze energiebronnen zijn beperkt. Maar de zon is onuitputtelijk. Zonne-energie is stil, veilig en schoon. Zonnepanelen zijn daarom sterk in opkomst. Nederlands zonlicht is prima geschikt om met zonnepanelen elektriciteit op te wekken. Stroom uit zonlicht is duurzaam, omdat bij de productie van elektriciteit geen broeikasgassen en schadelijke stoffen vrijkomen.

Zonnepanelen hebben veel voordelen. Zonnepanelen zijn je eigen duurzame energiebron aan huis. Je energierekening gaat sterk omlaag en je draagt bij aan een beter milieu met zonnepanelen.

Een van de belangrijkste voordelen: zonnepanelen zijn goed voor je energierekening. Elk jaar profiteer je van de voordelen van zonnepanelen, ook bij bewolkt weer. Als je de helft van je stroomverbruik door zonnepanelen laat opwekken, bespaar je zo’n € 400,- per jaar! De prijs van elektriciteit stijgt gemiddeld 5% per jaar. Dus bespaar je elk jaar meer.
Zonnepanelen voorzien op een duurzame manier in een deel van de stroombehoefte van uw huishouden. Zonlicht is onuitputtelijk; verder veroorzaakt elektriciteitproductie met zonnepanelen geen uitstoot van broeikasgassen.

Klik hier

Geïnteresseerd ?

Stel de proef op de som en vraag een offerte aan voor een vrijblijvende prijsopgave of advies.
Klik hier