Wij verzorgen de complete installatie van uw airconditioningsysteem. Een airco installatie door een F-gassen gecertificeerde installateur is verplicht en nodig om de garantie te behouden. Dit willen we graag voor u regelen. Uw airco is onze zorg.

Onderhoud en reinigen airco

1 x / jaar moet de airconditioning nagekeken worden .Dit reinigen is een het normale jaarlijks onderhoud. Hier hoort ook het schoonmaken van de filters van de airco bij. De binnenunit zal worden gedesinfecteerd en de buitenunit zal met een lucht compressor schoongemaakt worden. Hierna kan uw airco weer een jaar veilig functioneren.

Lekkage reparatie en bijvullen

Omdat uw aircoinstallatie de juiste druk nodig heeft voor een juiste werking  zorgen wij ervoor dat dit tijdens het onderhoud word gecontroleerd. Eventuele lekkages worden opgelost en de unit zal worden bijgevuld. Door koelvloeistof bij te vullen bereiken we het juiste drukniveau.Let op:Wanneer de unit leeg is moet eerst de lekkage worden gerepareerd. Dit brengt extra kosten met zich mee en valt niet onder het normale onderhoud.

Installatie

Een Aircoinstallatie door een gecertificeerde installateur is nodig om de garantie te behouden. Dit willen we graag voor u regelen. Uw airco is onze zorg.

Jaarlijks airco-onderhoud

De Basis schoonmaak van een airco kunt u zelf goed doen en moet 1 x per 3 maanden gebeuren. Dit houd in dat de filters gereinigd moeten worden Er zijn echter onderdelen die u niet zelf kunt reinigen en welke zeer belangrijk zijn voor een goede en “gezonde”werking van uw airco.

Wat word er tijdens het onderhoud door ons gecontroleerd:

  • Er word gecontroleerd op de juiste hoeveelheid koelgas

  • Er word gecontroleerd op de condenswaterafvoer

  • Er word binnen en buiten grondig gereinigd

  • De binnenunit word ingespoten met antibacterieel middel

  • De kunsstof van de binnenunit word gereinigd

  • De drukken in de leidingen worden gecontroleerd tijdens gebruik

Koelgas:

Een juiste hoeveelheid koelgas is zeer belangrijk voor een goede werking van de unit.
Indien er te weinig koelgas in het systeem zit, zal dit resulteren in een niet goed functionerend systeem.

Antibacterieel:

Tijdens het koelproces word er vocht geproduceerd in de binnenunit. Hierdoor vormen zich ook bacteriën op de koelribben in de binnenunit. Tevens krijgt men schimmelvorming op de onderdelen van de airco-unit Door de unit in te spuiten en te reinigen met antibacterieel middel, doden we deze bacteriën en blijft de uitgeblazen lucht gezond en fris. Hiermee voorkomen we een ongezond leefklimaat

Een regelmatige controle zorgt ervoor dat eventuele lekkages en slecht functionerende en/of defecte onderdelen tijdig worden opgemerkt, waardoor u niet voor een onverwachte verrassing komt te staan en de levensduur van uw airco aanzienlijk word verlengd.

Zo ziet u maar dat service aan uw airconditioning wel degelijk nodig is.

Wij adviseren via deze weg dan ook een jaarlijkse onderhoudsbeurt aan uw airco.

Geïnteresseerd ?

Stel de proef op de som en vraag een offerte aan
voor een vrijblijvende prijsopgave of advies.

Voor de zakelijke markt

En uiteraard de particuliere woningen

Professioneel geplaatst

Neem contact met ons op