Airconditioning HESEC

Wij verzorgen de complete installatie van uw airconditioningsysteem. Een airco installatie door een stek gecertificeerde installateur is nodig om de garantie te behouden. Dit willen we graag voor u regelen. Uw airco is onze zorg.

Onderhoud en reinigen airco

1 x / jaar moet de airconditioning nagekeken worden op lekkages.Dit reinigen is een normaal jaarlijks onderhoud. Hier hoort ook het schoonmaken van de filters van de airco bij. De binnenunit zal worden gedesinfecteerd en de buitenunit zal met een lucht compressor schoongemaakt worden. Hierna kan uw airco weer een jaar veilig functioneren.

Bijvullen

Omdat uw aircoinstallatie de juiste druk nodig heeft voor een juiste werking moeten we zorgen dat dit in het eerste jaar wordt bijgevuld.Door koelvloeistof bij te vullen bereiken we het juiste drukniveau.Let op:Wanneer de druk weg is gevallen moet eerst de lekkage worden gerepareerd.1% drukverlies op jaarbasis is overigens wel normaal.

Installatie

Een Aircoinstallatie door een gecertificeerde installateur is nodig om de garantie te behouden. Dit willen we graag voor u regelen. Uw airco is onze zorg.

Airconditioning HESECJaarlijks airco-onderhoud

De Basis schoonmaak van een airco kunt u zelf goed doen en moet 1 x per 3 maanden gebeuren. Dit houd in dat de filters gereinigd moeten worden Er zijn echter onderdelen die u niet zelf kunt reinigen en welke zeer belangrijk zijn voor een goede en “gezonde”werking van uw airco.
Hier ziet u een voorbeeld wat er met uw airco kan gebeuren indien er jaarlijks geen goed onderhoud wordt uitgevoerd, waardoor de levensduur van uw airco aanzienlijk word verkort.

Wat word er tijdens het onderhoud door ons gecontroleerd:

Er word gecontroleerd op de juiste hoeveelheid koelgas

Er word gecontroleerd op de condenswaterafvoer

Er word binnen en buiten grondig gereinigd

De binnenunit word ingespoten met antibacterieel middel

De kunsstof van de binnenunit word gereinigd

De drukken in de leidingen worden gecontroleerd tijdens gebruik

Koelgas:

Een juiste hoeveelheid koelgas is zeer belangrijk voor een goede werking van de unit.
Indien er te weinig koelgas in het systeem zit, zal dit overtollig ijsvorming veroorzaken, waardoor er slecht word gekoeld en het apparaat veel lawaai gaat maken.

Condenswaterafvoer:

Deze afvoer is ervoor om de condens wat de unit tijdens het koelproces produceert af te
Voeren. Het wil nog weleens gebeuren dat zich tijdens de winter beestjes in de slangen nestelen waardoor de afvoer word afgesloten en dat veroorzaakt lekkages aan de binnenunit.

Airconditioning HESECAntibacterieel:

Tijdens het koelproces word er vocht geproduceerd in de binnenunit. Hierdoor vormen
zich ook bacteriën op de koelribben in de binnenunit. Door de unit in te spuiten en te reinigen met antibacterieel middel, doden we deze bacteriën en blijft de uitgeblazen lucht gezond en fris. Hiermee voorkomen we een ongezond leefklimaat

Een regelmatige controle zorgt ervoor dat eventuele lekkages en slecht functionerende en/of defecte onderdelen tijdig worden opgemerkt, waardoor u niet voor een onverwachte verrassing komt te staan en de levensduur van uw airco aanzienlijk word verlengd.

Zo ziet u maar dat service aan uw airconditioning wel degelijk nodig is.

Wij adviseren via deze weg dan ook een jaarlijkse onderhoudsbeurt aan uw airco.

Klik hier

Geïnteresseerd ?

Stel de proef op de som en vraag een offerte aan voor een vrijblijvende prijsopgave of advies.
Klik hier