Poorten HESECPoorten

Draaihekwerkaandrijvingen en Shuifhekwerk-aandrijvingen:

U bent het moe om iedere morgen uit te stappen en het hek open te doen, en iedere avond voor u naar huis gaat het hek te sluiten, of u wilt uw privé terrein 24 uur per dag afschermen tegen ongeoorloofd betreden. Met onze automatische poortopeners kunt u ten alle tijden blijven zitten waar u zit en zo via afstandbediening de poort automatisch openen.

Toegangscontrole

Een personeelsingang met een codeslot beveiligen of uw compleet bedrijf met 500 deuren via 1 computer besturen, alles is mogelijk bij HESEC.

Intercomsystemen:

Bang om als u alleen in de avond thuis bent in het donker de deur te openen, of wilt u bij de receptie kunnen zien wie er voor de deur staat, bekijk dan onze intercomsystemen.

Slagbomen:

Uw terrein afgrendelen zodat er geen mogelijkheid is tot parkeren voor vreemden, dan kunt u uw terrein afgrendelen via een slagboom. Geen vreemden op uw terrein en controleren wie er in of uit gaat

Stoppy’s:

U wilt geen slagboom maar iets wat even effectief is, dan kunt u een stoppy inbouwen. Deze massieve koker komt uit de grond geschoven en verspert de oprijlaan voor auto’s welke niets op uw terrein te zoeken hebben.

Klik hier

Geïnteresseerd ?

Stel de proef op de som en vraag een offerte aan voor een vrijblijvende prijsopgave of advies.
Klik hier