Camerabewaking HesecCamerabewaking

Binnen– en buitencamera’s , spatwaterdicht en bestand tot 30 meter onder water. Inderdaad, een camera in uw vijver is ook mogelijk.

Opnameapparatuur van video tot harddiskrecorder en niet te vergeten netwerkcamera’s in alle soorten en maten.

Iedere dag stijgt het onveiligheidsgevoel in onze maatschappij en voldoet een standaard alarmsysteem niet meer aan onze behoefte, vandaar dat veel particulieren en bedrijven kiezen voor een camerabewakingssysteem van HESEC.

Camerabewaking is de meest gekozen bewaking systemen voor het opsporen en detecteren van inbraken, diefstallen en vandalisme.

Camerabewaking is de enige manier om te weten te komen wat er zich heeft voorgedaan tijdens uw afwezigheid. Daarom is een goede bewakingscamera en de positie van deze camera zeer belangrijk om ongewenste activiteiten waar te nemen en te achterhalen wie de dader is.

De installatie van een bewakingssysteem met bewakingscamera’s geeft u een absoluut veilig gevoel in uw privé woning, winkel of bedrijf.

Voorbeeld van één van onze klanten een inbraakpoging in de zaak.

“In de nacht van woensdag 8 op donderdag 9 mei 2013  was er om 01:15 uur een brutale poging tot inbraak bij Eetcafe PretZels, Putstraat 37 Sittard. Op het filmpje ze je de dader rechts met zijn scooter arriveren, dan naar de deur lopen en meteen proberen deze met behulp van een gereedschap te forceren. Als plots de sirene en het zwaailicht van de alarminstallatie in werking gaan, zie je hem schrikken en maakt hij zich (nogal rustig) uit de voeten. Wat meneer niet eens in de gaten heeft, is dat hij gefilmd wordt. Mocht je hem herkennen, neem dan contact op met de politie, aan wie wij uiteraard ook dit filmpje beschikbaar hebben gesteld.”

 

Klik hier

Geïnteresseerd ?

Stel de proef op de som en vraag een offerte aan voor een vrijblijvende prijsopgave of advies.
Klik hier